Större grupper

Kom med din grupp till Gotland. Vi på Ekegården Kursgård välkomnar större grupper från hela landet. Körer, arbetsgrupper eller andra intresse grupper som vill mötas på en personlig och härlig kursgård i skön retrostil.

Kapellet/Solveig är vår största mötessal. Här finns scen med plats för 150 åhörare. På bilden övar kören Allmänna Sången, Visby. Salen har en fantastisk akustik som gör både möten och musik magiska. PA-anlägging och projektor finns.

Solveig är vår största mötessal. Här finns scen med plats för 150 åhörare. På bilden övar kören Allmänna Sången, Visby. Salen har en fantastisk akustik som gör både möten och musik magiska. PA-anlägging och projektor finns.

Här på vackra södra Gotland och Ekegården Kursgård finns en hel anläggning som i stort sett är byggd för större grupper. Här finns en hel hörsal med ett riktigt kyrktak (ett tidigare kapell) som ger er en fantastisk akustik att använda som möteslokal. Den är i skön retrostil och tar upp till 150 personer. Den hänger sedan ihop med sköna umgängesutrymmen och vår stora fina matsal med eldstad som tar +100 personer. Här kan ni allihop umgås och ha kul i en och samma byggnad!

Ekegården är en av södra Gotlands största anläggningar för större grupper. Sover gör ni singel, dubbel, trippel och i fyrbäddsrum. 37 rum och  88 bäddar. Sköna allrum finns intill rummen. Handfat i varje rum och gott om toaletter och varma duschar uppvärmda av vår miljövänliga solcellsanläggning.

Ekegårdens matsal och mysiga restaurang. Här är det skönt barhäng och spontansång efter övningarna.

Ekegårdens matsal och mysiga restaurang. Här är det skönt häng och glada upptåg.

Härifrån Eke är det nära till badställen, sevärdheter och inte minst den fantastiska gotländska naturen som vid det oftast goda vädret ger obegränsat med sköna uterum. Om ni kommer utan egna bilar skaffar vi även fram riktigt prisvärda busslösningar. Fråga gärna om totalpris för hämtning/lämning Visby samt för eventuella utflykter. Så varmt

Fräscht, enkelt och med sköna sängar. Välj från singel upp till fyrbädd.

Fräscht, enkelt och med sköna sängar. Välj från singel upp till fyrbädd.

välkommen hit med din grupp och upplev Gotland samtidigt som ert möte blir ett glatt minne.

 

Välkommen att maila info(at)ekegarden.com eller ringa med din förfrågan redan idag. Ekegården: 0498-481222.

OBS!!!! Priser för större grupper från 795 med helpension och tillgång till samlingslokal per person. 

Enbart boende för grupp (20 och uppåt): från 550 kr pp/rum då utan samlingslokal och helpension. 

Välkommen att skicka din boendeförfrågan på Ekegården direkt till oss. Vi försöker besvara ditt meddelande så fort som möjligt.

Ditt namn

Din e-postadress

Telefonnummer som du nås på

Jag behöver boende för antal personer:

Detaljer och önskade datum för din förfrågan