Om oss

per_tessVi, Per och Therese Appelqvist, som sommaren 2014 förvärvade Ekegården har förverkligat en dröm. Eller kanske snarare visualiserat väldigt starkt för att kunna bosätta oss på södra Gotland och hitta vår Kursgård. Detta blev tydligt den där kvällen när vi åkte från Havdhem bort till Ekegården, ställde vår Cadillac på parkeringen och tysta gick över gräsmattan där vi nyfiket kikade in i kyrksalen. Där och då alldeles omgående visste vi att detta var det perfekta stället för oss. Vi hade hittat hem.

Vilka är vi: 

Namn: Therese Appelqvist. Ålder: 41 Civilstånd: Gift med Per, ett barn och två i bonus. Bor: Havdhem, Gotland. Brinner för att människor ska våga vara sig själva och hitta sin livsglädje. Livsuppgift: Bidra till mer livsglädje och större meningsfullhet. Bakgrund: Filosofie magister i Sociologi, Göteborgs universitet. Accrediterad i Emotional and Social Intelligence Competence Inventory (ESCI), Hay Group London. Grundade 2007 relationsföretaget Mindcon och 2011 Authentic AB.

Namn: Per Appelqvist. Ålder: 44 Civilstånd: Gift med Therese, två barn och ett i bonus. Bor: Stockholm och Havdhem, Gotland. Brinner för att dela med sig av sin kunskap för att alla ska utvecklas. Livsuppgift: Bidra med sin kreativitet för att skapa utveckling. Bakgrund: Journalistutbilning. Per har haft ett flertal ledarpositioner i internationella bolag som Vd och marknadschef inom bl.a. media, IT och rekrytering. Han har även arbetat som ledarskapskonsult och skribent. Grundade 2011 Authentic AB.

Vad vill vi: 

Vi vill verka för ökad livsglädje och att människor ska hitta ”sin kärna” och utgå från den.

Bloggar på www.authentica.se som har blivit Sveriges största blogg om personlig utveckling. I ett av inläggen där  beskriver vi vår känsla när vi skrev på köpekontraktet för Ekegården. Möt styrelsen för EFS och oss på Ekegården vid kontraktskrivandet. Klicka här.

Skriver artiklar om ledarskap och jobbrelationer. Klicka, här.