1 2 3 4 5 6 7 8

Välkommen till Ekegården & Restaurang Smokehouse 

Telefon: 0498-481222 (10-12 & 15-18)

Summermeet 23-25 aug 2024.

Träffdag 24 aug kl 11-15

Välkommen till Summermeet 2023 på Ekegården. Det går av stapeln helgen 11-17 augusti. Tiden du som hoj- och bilintresserad ska hålla extra koll på är lördagen den 24 augusti klockan 11-15.

Då bjuder vi in till en trevlig sammankomst med hojar, Harleys, veteraner, rod & customs. Ja, även moppar! Vi kommer att ha ett litet program från scenen där vi kör trubadur och diverse bil- och hojsnack och naturligtvis prisutdelning för bästa MC & BIL mm. Servering kommer att finnas på området med fika, glass, BBQ Burgare och förfriskningar med kall öl och läsk.

Stor parkeringsplats finns. IF Hansa Hoburg gymnastik möter dig som besökare på parkeringsplatsen. Titta efter parkeringsskylt före infarten.

Kom med din MC, rod, custom eller originalare!

Inne på träffområdet bjuder vi in dig som vill ställa ut din hoj eller bil. Vi kommer att utse bästa bil och bästa hoj. Finfina priser utlovas från arrangörerna!

Affisch 2023. Ny affisch kommer snart.

Bo på Ekegården Smokehouse under Summermeet

Gör som många andra hugade motorfolk. Bo hos oss under Summermeet och ha riktigt kul på köpet! Vi har paketbiljetter där du får boende, alla inträden, en mastig frukost och rejäla BBQ-måltider om kvällarna. För dig som vill ha husbilsparkering eller tältplats så finns det att tillgå. OBS. Har du bokat boende på Ekegården Smokehouse under Summermeet så ingår både mat och alla inträden. Enstaka rum finns kvar.