En kurs för dig som vill få inspiration att skapa mer av det du drömmer om.

Längtar du efter att skapa fler av dina drömmar?

Då är det här en kurs för dig.

Christina Diven håller i en Attraktionslagenkurs under två härliga sommardagar på Gotland. Varmt välkomna till Ekegården och Universal Heart Center! på Gotland!

Christina Diven håller i en Attraktionslagenkurs under två härliga sommardagar på Gotland. Varmt välkomna till Ekegården och Universal Heart Center! på Gotland!

Kommentar från kursdeltagare:
” Christinas kärleksfulla närvaro skapar verkligen en trygghet som gör det möjligt att gå djupt i sig själv och i skapande. Jag känner mig tacksam över att ha fått påbörja denna viktiga process under så kärleksfull vägledning. Tack ” Petra

”Underbart att få arbeta med mina drömmar med andra i en öppen, varm, kreativ och kärleksfullt rum, under Christinas närvarande ledning. Inspirerande och lustfyllt ” V.E.

Genom åren har jag själv skapat saker och händelser i mitt liv som logiskt sett kunde tyckas omöjliga från början, men som ändå har blivit förverkligade.

Jag har en passion av att dela med mig av dessa erfarenheter och finner en stor glädje i att inspirera andra att själva kunna skapa det liv de drömmer om. Dagligen använder jag mig av det som kallas ”Attraktionslagen”. Attraktionslagen går att använda inom alla områden i livet.

På kursen kommer jag att dela med mig av de verktyg jag själv använder dagligen i mitt liv.Du får konkreta tips och en verktygslåda som du kan använda i din vardag för att skapa det liv du drömmer om.

Christina Divén har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, som terapeut, coach, föreläsare och lärare.

Datum: 15-17 juli 2016
Plats: Gotland, Universal Heart Center: www.universalheartcenter.se (här kan du läsa mer om den vackra kursgården vi kommer att vara på) Tid: lördag 10-17 och söndag 10-17

Pris för kursen: 1950 kr, inkluderar bok och CD skiva som kursmaterial.
Medlem på centret pris 950 kr, inkluderar bok och CD skiva som kursmaterial.
Boende och helpension: 1600 kr. Du bor i flerbäddsrum och får vällagad och god mat, frukost, lunch och middag (enkelrum kan fås mot extra tillägg). Du betalat direkt till Kursgården för boende och mat på plats vid incheckning. Medlem på centret 1000 kr.

Anmäl dig till kursen: genom att maila, christina.diven@gmail.com
eller ring, 0707-57 77 67 och
Sätt sedan in 500 kr på Bg: 798-9809 för att säkra din plats. Resterande kursavgift 1450 kr betalas senast 15 juni. Anmälan är bindande. Företag betalar 1950 kr + moms och Privatpersoner betalar 1950 kr inklusive moms. Meddela om du vill betala med faktura när du anmäler dig.

Begränsat antal deltagare.

Länk till hemsidan där du kan läsa mer om kursen:

Attraktionslagen

Varmt Välkommen ♥
önskar
Christina och Universal Heart Center på Gotland