Enkelt, nära och utvecklande i en stillsam miljö på den gotlänska landsbygden. Authentic Weekend.

Enkelt, nära och utvecklande i en stillsam miljö på den gotlänska landsbygden. Authentic Weekend.

På härliga södra Gotland stillar vi sinnet under en hösthelg. Vi håller fokus på meditation och att väcker lusten att utvecklas. Detta gör vi genom att ta fram vårt livssyfte. Enligt många filosofer den enda vägen för att finna lycka. På Authentic Weekend är det dit vi vill. På ett avslappnat sätt upptäcker vi sidor hos oss själva som vill uttryckas. Det som vi personligen tar med oss från denna hösthelg är individuellt, men att starka upplevelser brukar förekomma, det vet vi.   

Authentic Weekend 3-5 Oktober

Tid: Fredag kl 18:00 – Söndag kl 14:00. (Incheckning öppnar 17.00).

Plats: I Ekegårdens hörsal mediterar vi, i kalkstenshuset har vi workshops och i restaurangen njuter vi av god vegetarisk mat och nybakat bröd. Boende är del i dubbelrum eller singelrum (mot tillägg).

Pris: 2195 kr inkl boende och helpension. Kursmaterial ingår. För icke-övernattande 1595 kr. För företag tillkommer moms. Kursen blir av vid minst 4 deltagare. Max 90.

Bokning: Boka i formuläret nedan. Bokningsavgift 600 kr som betalas direkt på bankgiro 818-5332. Namnge AW och ditt namn. Resterande betalas på bankgirot senast den 3 oktober eller vid incheckning. Sista bokningsdatum måndag 29 september. Vill du veta mera: maila till therese@ekegarden.com eller ring Ekegården på 0498-481222.

Kursledare: Therese Appelqvist, filosofie magister i Sociologi, från Göteborgs universitet. Accrediterad i Emotional and Social Intelligence Competence Inventory (ESCI), Hay Group London. Har i flera år arbetat med ledarskapsutveckling som skandinavisk ledarutvecklare. Meditation har varit ett stående inslag både på jobbet och privat. Driver Ekegården Gotland. Helgens koncepts bakgrundstankar kan ni hitta på: www.authenticworkshop.com , www.authenticleadership.se

Informationsbrev: http://ekegarden.com/info/Authentic_Weekend.pdf

Tips: Boka resan på destination gotland eller gotlandsflyg direkt. Ju tidigare desto förmånligare pris.

Varmt välkomna till oss på Ekegården, Gotland och kurshelgen Authentic Weekend!

[contact-form-7 id=”311″ title=”Kontaktformulär 1″]