Under festivalveckan Sunshine Week 2016 kan du boka behandlingar på Ekegården med behandlare som är här hela året men även med behandlare som är här just enbart denna vecka.

Denna sida uppdateras hela tiden. Håll utkik.

Hur? Du ringer eller skriver till behandlaren och ni bokar in en tid när det passar för er båda. Betalning för behandlingen sker till behandlaren direkt. Det kan vara olika med betalningsmöjligheter. En delbehandlare tar swisch, kort via iZettle, betala till bankgiro eller kontanter så fråga hur du ska betala.

Var? På Ekegården, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem. I något av behandlingsrummen eller utomhus beroende på behandlingens karaktär och lokaltillgång.

Vem? Vilken behandling du ska välja är högst individuellt. Ring och fråga mer om just den behandlare du tänker på innan du bestämmer dig.

simonaSimona Broander – Massage och healing

Simona Broander är utbildad klassisk massör och healer.

 • Pris: 600 kr (ord pris) 180 kr (medlem i UHC)
 • Tid: 45 minuter
 • Boka: 070-4218981.

 

kia_temmesKia Temmes – Scio behandling 

Kia Temmes är certifierad Scio terapeut.

 • Pris: 900 kr (ord pris) 450 kr (medlem i UHC)
 • Tid: 1 tim
 • Boka: 0722-459945

VAD ÄR SCIO?

”Scio är ett databaserat instrument som reducerar inre stress och tar fram kroppens egen potential till läkning.”

SCIO är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument. Med SCIO kan man balansera i stort sett allt i kroppen som inte är som det ska: konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella problem, latenta problem och obalanser, virus, bakterier, parasiter, akuta inflammationer, stress etc.

Med SCIO triggar man igång självläkande processer för att lösa orsaken till problemet, själva problemet, relaterade faktorer och symtom. SCIO kan också optimera de flesta funktioner, organ och vävnader samtförebygga problem.

Allt utstrålar, som vi känner till, en elektromagnetisk frekvens, som ett resultat av molekylära svängningar. Frekvensspektret till alla vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener, naturmediciner inom alla grenar, och mycket mer ligger i en databas. Före balanseringen gör man ett test där man sänder alla dessa frekvenser till kroppen, en efter en. När kroppen tar emot frekvenserna skapas en reaktion som om man blev utsatt för den verkliga substansen.

Med SCIO återställer man kroppen till balans där den ska fungera optimalt och därför kan man inte heller överbehandla eller orsaka skada. De flesta balanseringsprogrammen triggar endast kroppens egna funktioner för att normalisera / lösa ett problem. Detta är processer som jobbar i många timmar efter en balansering och därför kan man bli trött efter en balansering. Man känner inte något under själva balanseringen och det är ingen fara för biverkningar efteråt mer än symtom på att kroppen jobbar.

katarinaKatarina Mannheimer Ahlström – Resan – hypnosmeditationbehandling

Katarina är ackrediterad Resan terapeut, klassisk psykodynamisk terapeut, sorgeterapeut och hypnosterapeut. Även dr i socialt kliniskt arbete. Läs mer om Katarina på; www.halsoporten.se

 • Pris: 2500kr (ord pris), 1000kr (medlem i UHC).
 • Tid: 2 tim
 • Boka: sms 0707-23115) eller till mail kmannheimer@icloud.com.

mayaMaya Haegermark – Healingmassage

Av Maya får du en healingmassage. Under denna stund renas, balanseras och fylls du med ren vit kärleksenergi. Du rensas från tyngande energier som du dragit på dig genom livet. Dina chackran balanseras upp och hamnar i ett naturligt flöde. Dina tankar sorteras upp, vilket medför att du får lättare att koncentrera dig på en sak i taget. Du går från denna healingmassage lättare och gladare i sinnet och din kropp kan fortsätta vara den fina maskin ” maskin ” den är ämnad att vara. Mayas unika gåva är att hon kan ta bort tyngande grå energi som eventuellt har satt sig på kroppen. Hon är upplärd av John of God i Brasilien.

 • Pris: 500kr (ord pris), 200kr (medlem i UHC).
 • Tid: ca 1 tim
 • Boka: maila maya@lidingby.se

Johanna SengesJohanna Senges – akupressurmassage och intuitiv behandlingssesion

Johanna Senges är naturterapeut och akupressurmassör som behandlar, föreläser och leder kurser i meditation och qi-gong utifrån ett holistiskt perspektiv på människan. Att kropp, själ och ande hänger ihop med varandra och allt runtomkring. Johanna har erfarenhet av både eget läkande och att vägleda andra till läkande med naturen och naturliga verktyg som hjälp, för att skapa medvetenhet om hur det fysiska, mentala, känslomässiga och andliga samverkar både för god hälsa och för sjukdom och smärta.

Du kan ta del av Johannas erfarenhet genom att delta på morgonQi-gongen 7.15 varje dag under Sunshine Week och också genom att boka en Intuitiv behandlingssession. Läs mer om Johanna på; www.livsspiralen.se

 • Pris:Ord pris 750 kr 225 (medlem i UHC)
 • Tid: 60 min
 • Boka: ring 070-521 95 55 eller maila på; johanna.senges@livsspiralen.se

maria_andreasson_Maria Andreasson – Atlantean healing

Maria är 41år från Borås. Certifierad änglamedium och certifierad Atlanteanhealer(av Birkan Tore. Certifierad LIFE Medium (av Anne Johansson, Kicki Johansson). Certifierad Reikihealer (Johanna Lindberg)

Maria har varit medial redan som barn men först i vuxen ålder valde hon att vidareutbilda sig inom det. Idag har hon seanser, privatsittningar och healingssessioner. Att samarbeta med ”andra sidan” menar Maria är otroligt kraftfullt och att få vara en länk mellan klienten och anden känner hon sig otroligt ödmjuk inför. Hon arbetar för det högsta bästa i oss alla. Under workshopen som hon och Therese Appelqvist kommer hålla i under Sunshineweek så kommer de att koncentrera sig på att lära ut hur man på ett väldigt effektivt sätt kan ge sig själv healing i första hand men även genom handpåläggning på varandra. Hon kommer även att ta emot behandlingar alt sittningar under veckan.

Pris: Ord pris 600 kr 225 (250 kr medlem i UHC)
Tid: 45 min atlantean healing eller sittning med andevärlden, änglar, guider

Caisa Landahl – Attraktionslagen coaching

Jan Nilsson – Access Bars och Kranisakral terapi