Bootcamp på Ekegården är tillbaka även i år! Förra året var vi ett riktigt glatt gäng från hela landet som slöt upp. Träningsfreak eller direkt från soffan spelar ingen roll. Här finns en nivå för alla! Att vi dessutom har kul och trevligt tillsammans även utanför träningen kommer på köpet. Mycket välkommen… om du vågar!

Sträck och tänj på Ekegården. Bootcamp & Yoga är tillbaka!

Sträck och tänj på Ekegården. Bootcamp & Yoga är tillbaka!

Helgen den 9-11 september 2016 arrangeras ett riktigt BOOT CAMP på Ekegården. Det innebär att du tar färja eller flyg till vårvackra Gotland eller som gotlänning tar dig till Sudret. I en avkopplande naturmiljö får du rejäla och militärinspirerade träningspass tillsammans med “PT-Ola” Brunstorp. På plats finns också Jeanette Fredenberg som tänjer och töjer dina muskler med Yoga.

Bor gör du tillsammans med dina träningskollegor på Ekegården i flerbäddsrum. Frukost, lunch och middag bullar vi dessutom upp med buffé med näringsriktig och energirik mat.

Platsar du? Det spelar ingen som helst roll hur bra eller mindre bra tränad du är.
– Jag lägger alltid upp passen så att alla blir trötta och nöjda oavsett nivå försäkrar PT-Ola Brunstorp.

Träningsformen är i klassisk Boot Camp-stil. Du kan läsa mer på bootcampyoga.se

Klicka på bilden och läs en artikel med Ola och hur du tränar på en båt.

Klicka på bilden och läs en artikel med Ola och hur du tränar på en båt.

PT-Ola Brunstorp är lic personlig tränare. Sedan många år driver han den populära Ola MORGONPIGGA ute i SaltsjöBaden som blivit ett begrepp. Konceptet innebär tuff militärinspirerad gruppträning, företrädesvis tidigt om morgnarna innan jobbet. Nu tar PT-Ola Morgonpigga-konceptet vidare via sitt Boot Camp på Gotland.

Jeanette Fredenberg är yogalärare i klassisk hathayoga. Hon har undervisat på olika studios i stockholmsområdet och även i egen regi. Denna helg leder Jeanette vakna-upp-yoga lördag och söndag morgon samt en avslappnande yinyoga-klass på lördag som motvikt till Olas mer fysiskt krävande pass.

Har du frågor eller funderingar kring träningen och campet? Ring till PT-Ola på telefon 070-914 26 27 eller maila honom på ola(at)varstudio4.se. Om boende och allt annat: Ekegården (0498) 48 12 22.

Annars är du välkommen att anmäla dig nedan för att säkra din plats:

[contact-form-7 id=”631″ title=”BOOTCAMP”]