Vissa fredagar fram till den 24 april kör vi föreläsningskvällar på Ekegården. Se bokade evenemang nedan. Boka bord och rum på 481222. Större sällskap från Hemse, Klintehamn, Visby etc. boka även busstransport. Varje fredag även After Work. Varmt välkomna till härliga och inspirerande fredagskvällar i Eke. Öppet 11.00-23.00.

AFTER WORK OCH FÖRELÄSNINGAR I EKE (PDF)

HANTERA JOBBIGA MÄNNISKOR

Hur vi kan hantera jobbiga människor är högaktuellt både på jobbet och hemma. Ett är säkert och det är att när vi inte kan det säger vi saker vi inte menar och gör saker vi annars aldrig skulle ha gjort. Att få hejd på alla dessa ”känslomässiga kapningar” kan göra livet så mycket skönare, både för dig och andra. Så vad finns det för knep? Detta och mycket annat delar Therese Appelqvist, beteendevetare och relationsexpert, med sig på denna första Fredagsföreläsning & After Work i Eke. Varmt välkomna! Lyssna: INTERVJU I P4 GOTLAND 23/1

Datum: 23 Januari. Tid: kl 18.00-19.00 

Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

LEV DIN DRÖM – LÄR DIG ATT BEMÄSTRA ATTRAKTIONSLAGEN – Inställt!! 

Bli inspirerad om hur du kan förändra ditt liv genom att bli medveten om att du skapar ditt liv utifrån de förväntningar du har. På denna föreläsning får du lära dig om attraktionslagen och hur tankens kraft är skapande. Kom och möt Helena Magdalena Ivekrans, författare, föreläsare och coach som bloggar om attraktionslagen för tidningen Nära och har medverkat i SVTs program Från Sverige till himlen. Hon har en examen i social omsorg och har lång ledarskapserfarenhet som chef i kommunal förvaltning. Med sin övertygelse och klara exempel visar hon på att det är möjligt att leva sina drömmar. Varmt välkomna på Fredagsföreläsning & After Work i Eke.

Datum: 20 Februari. Tid: kl 18.00-19.00

Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

SÖMNENS BETYDELSE

Hur vi kan få en ännu bättre livskvalitet med god sömn är denna fredagsföreläsnings tema. Sömn påverkar vårt välbefinnande och är en stor källa till att må bra på riktigt. Marita Dahlby, friskvårdspedagog lär oss om vad sömnen betyder och hur vi med konkreta tips kan förbättra den. Annars driver Marita Lev i nuet med stor framgång i Grötlingbo, Hemse och Visby. Varmt välkomna på Fredagsföreläsning & After Work i Eke.

Datum: 6 mars. Tid: kl 18.00-19.00
Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

HAPPY HAPPY- OM KONSTEN ATT NJUTA MER AV LIVET

Inspirationsföreläsning som bjuder på värme, humor och flera mindfulness inspirerade tips på hur vi kan njuta ännu mera av livet. Frida Olsson är författaren och föreläsaren som får alla att le lite extra och vilja njuta mer. Hon arbetar som mindfulnessinstruktör, med värdskap och sitter i flera styrelser. Kom och inspireras av entreprenören som kallas HappyFrida denna Fredagsföreläsning & After Work i Eke. Varmt välkomna!

Datum: 20 mars. Tid: kl 18.00-19.00

Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

 

ANVÄND DIN KROPP RÄTT MED ALEXANDERTEKNIK

barbro_580Alexanderteknik är en praktisk och enkel teknik för att må bättre, förbättra hållningen och underlätta vid rygg och nackbesvär. Med enkla tips kan du lättare hantera stress och underlätta onödiga spänningar. Barbro Olsson, föreläsare och lärare i Alexanderteknik sedan 20 år lär under denna Fredagsföreläsning & After Work i Eke ut knepen. Varmt välkomna!

Datum: 17 April. Tid: kl 18.00-19.00

Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

 

PERSONLIG EFFEKTIVITET MED UP2U

Karl-Johan Almegård, föreläsare och managementkonsult. Vid 28 års ålder var han Marabous exportchef. Två gånger har han varit miljonär och två gånger gjort personliga konkurser. Idag uppskattad lärare på Sälj- och Marknadshögskolan i Malmö. Med inspiration lockar han oss denna kväll att bli mer effektiva och nå våra personliga mål. Du blir garanterat peppad denna Fredagsföreläsning & After Work i Eke. Varmt välkomna!

Datum: 24 April. Tid: kl 18.00-19.00

Plats: Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144 i Eke. Pris: 100 kr drop in entré 

OBS! Flera av föreläsarna håller även heldags workshop dagen efter på lördagen kl 10.00-16.00. Du har då möjlighet att fördjupa dig lite extra i attraktionslagen, alexandertekniken eller din personliga effektivitet. Se mer information under workshops. Vi ses i Eke!