Mikael_SaflundVälkomna till Sunshine Week 2016 – sommarfestival på Gotland 25 juli – 1 augusti

Sugen på förändring? Upptäck omedelbar transformation på föreläsningen med Mikael torsdagen den 28 Juli och fördjupning den 29 och 30 Juli.

Föreläsningen om Omedlebar transformation med Mikael Säflund bygger på forskning om medvetenhet och kvantfysik. Kvant och medvetenhet kan förändra din verklighet på några sekunder! Många har funnit en ny inblick i vad de faktiskt är kapabla till när de inlärda dogmerna och illlusionerna faller – är Du nyfiken och vill upptäcka vad som är möjligt för Dig?

Mikael har studerat Kommunikologi och har flera olika utbildningar inom Perception, Kvantfysisk Förändring och Medvetandeteknologi, bl. a. Matrix Energetics. Han har under en tio års period arbetat på uppdrag av regeringen med att utbilda personal inom olika delar av rättsväsendet såsom domare, åklagare och poliser. Mikael är vidare utbildad NLP coach, har Magisterexamen i Entreprenörskap och är Certifierad Goalmapping Practitioner. Han är även utbildad Regissör och Skådespelare och har bl.a. jobbat många år som skådespelare på Dramaten och regisserat på Oscarsteatern. Mikael grundade Teaterakademien och drev den i tio år.

Mikael Säflund är en pionjär inom applicerad kvantfysik, medvetenhet och transformation. Han har stor framgång med sina föreläsningar och kurser i omedelbar transformation som han håller runt om i Sverige och utomlands. Mikaels banbrytande föreläsningar och kurser sprids snabbt då många längtar efter just denna medvetenhet och kraftfulla information som är mycket lätt och rolig att lära. Mer på; http://www.instanttransformation.se/

Mikael håller också grundläggande och fördjupad kurs under fredag och lördag på Sunshine Week. Köp solpass 28/8-1/8.

Datum: 28 Juli
Tid: Föreläsning kl 18.00-21.00
Pris: Drop in 200 kr i mån av plats. Alla med festivalens aktivitetsband ”Solpasset” har företräde. Vi släpper in drop in gäster kl 17:45. Möjligt köa upp innan vid entren. Betala på plats, helst kontanter.
Plats: Ekegården – ett Universal Heart Center på Gotland, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem

Köp ”Stora Solpasset” för 2500 kr då ingår alla festivalens aktiviteter under 7 dagar. Köp ”Lilla Solpasset 3 dgr”: 25-28 juli för 1500kr. Köp ”Lilla Solpasset 4 dgr”: 28 juli-1 augusti för 1750kr. Solpassen är kraftigt subventionerat av Ekegården och alla som deltar.

Köp Solpass här: http://ekegarden.com/aktiviteter-gotland/sunshine-week-2016/boka-sunshine-week/

Varmt välkomna till en garanterat sprudlande och omvälvande kväll.