NYHET! Nu bjuder vi in dig till kärleksretreat i Spanien.

6-9 april 2017

Retreatet handlar om att praktisera kärlek till oss själva och varandra.

mijas_retreatPå den spanska solkusten i Mijas Pueblo bor vi tillsammans i en lyxig villa på berget med utsikt över havet. Vi mediterar, umgås och gör utflykter. På kvällarna äter vi tapas på härliga restauranger i byn. I vårt lilla exklusiva gäng på max 15 personer delar vi med oss och har en varm och kärleksfull gemenskap.

Retreatledare: Per och Therese Appelqvist, Per och Therese har tidigare guidat grupper inom näringslivet, utbildat och coachat flera hundra människor, främst inom området personligt ledarskap och jobbrelationer.

Plats: Mijas Pueblo, spanska solkusten.

Tid: 6-9 april

Kostnad: 3900 kr inkl retreatkostnad och boende med frukost

För vem: För dig som vill åka själv på retreat eller för dig som vill ta med en partner.

Information: Vi bor i dubbelrum och har tillgång till swimmingpoolen och de vackra omgivningarna på och runt villan där vi bor. Frukost ingår. De andra måltiderna intas antingen i byn eller på en av de vackra sandstränder som ligger alldeles nedanför berget där vi bor. På kvällarna har vi bokat bord för härlig spansk tapas. Flyg bokas till Malaga. Mijas Pueblo, som byn heter där villan ligger befinner sig 30 minuter från flygplatsen. Vi guidar dig till villan eller hämtar dig. Bussar går från flygplatsen till Mijas Pueblo var tjugonde minut. Försäkringar står varje deltagare för under resan. Mer information ring Therese på 0498-481222.

Dagsprogram

Morgonmeditation med härlig frukost vid poolen
Förmiddagspass ”Om kärlek i nutiden” och ”Hur kan vi leva kärleksfullt”
Utflykter
Middag i byn Mijas Pueblo på en typisk spansk tapas restaurang
Sharing senare på kvällen i villan

Anmälan: Skicka ett intressemail till info(at)ekegarden.com så återkommer vi till dig. Nästa steg: Betala in en anmälningsavgift på 1000 kr till Bankgiro 818-5332 och uppge namn och spanien. Vänta inte att boka om du vill åka med då platserna är begränsade plus att bättre boka flyg så tidigt som möjligt.

Antal dagar: Vill du komma någon dag tidigare eller åka några dagar senare är det fullt möjligt. Det enda är att du behöver då ta dig själv till och från villan. Meddela detta så bokar vi in dig på de dagar du önskar.

Med önskan om en kärleksfull tid tillsammans i Spanien!

Soliga hälsningar Therese och Per

Kärleksretreat