Lugn och kraft i vardagen – släpp din stress med EFT och Medveten Andning

Vill du uppleva mer balans i en stressig vardag? Vill du känna mer energi och glädje i livet? Vill du hitta ditt inre lugn? Då är det här kursen för dig!

Med hjälp av de konkreta och kraftfulla verktygen EFT (Emotional Freedom Techniques) och Medveten Andning kan du snabbt uppleva ett ökat välbefinnande. Stressrelaterade besvär såsom sömnproblem, oro, ångest, värk osv kan minska avsevärt.

EFT är en metod där du genom lätta ”knackningar” på olika akupunkturpunkter lugnar både kropp och sinne!

Medveten Andning hjälper dig att skapa goda andningsvanor som kan göra underverk för att motverka olika stressreaktioner.

På kursen varvas teori med övningar så att du efter denna helg har med dig effektiva sätt att hantera både akuta stressiga situationer och må bättre på längre sikt.

Varmt välkommen till en helg i värme och gemenskap för att skapa mer lugn och kraft i vardagen!

Datum: 16-18 september

Tider: Fredag 18.00-ca 20.00, lördag 09.30-17.00, söndag 09.30-13.00

Kostnad: 1995kr (ink. moms för privatperson, ex. moms för företag), medlem i Universal Heart Center 1500kr. Bok om EFT, gediget material om Medveten Andning och Relaxator Andningstränare ingår i priset.

Boende: Bokas och betalas separat. Se info på www.ekegarden.com. Förmånliga priser som inkluderar helpension.

Anmälan: Via mail till linda.i.westlund@gmail.com. Anmälan som är bindande görs senast 14/8. Anmälningsavgift 500kr. Begränsat antal platser.

Enskilda sessioner: Om du väljer att stanna kvar och njuta någon extra dag, finns möjlighet att boka enskilda sessioner till reducerat pris under söndag eftermiddag 18/9 och måndag förmiddag 19/9.

Sagt om Linda:

”Linda har en fantastisk förmåga att vid varje tillfälle utgå från där man är precis just nu… Man får med sig verktyg hem som gör det lättare att stilla sig i vardagen… EFT har hjälpt mig att stilla surret i huvudet när hjärnan spinner iväg och jag har kommit närmare mig själv, mitt hjärta. Tack Linda för att du med din genuina värme och ditt genuina hjärta guidar mig…”

”När livet var kaos och jag befann mig på botten, dök hon upp som en räddande ängel. Tillsammans skalade vi löken som var mitt liv, lager efter lager. Långt där inne fanns kärnan som smärtade nåt så fruktansvärt. EFT hjälpte mig att hantera det som var övermäktigt. Den Medvetna Andningen gav mig kraften och energin tillbaka. Linda gav mig livet tillbaka. Tack!”

linda_wLinda Westlund

EFT-coach, Instruktör i Medveten Andning