Kursledarna Patricia Westen och Therese Appelqvist mindfulnessretreat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela upplevelser, inspiration, gemenskap och kunskap med andra under en sen oktober-helg på södra Gotland. 

Under den helg introduceras detta 2500 år gamla förhållningssätt som varvas med mindfulness-upplevelser, meditationer med genomgångar/kunskapsdelande. Varje kväll blir det sharing samtal vid brasan.

Kursledare:
Patricia Westèn är ACT terapeuten och samtalscoachen som träffar privatpersoner och par i samtal. Hon håller föreläsningar, leder grupper med inriktning på självläkning, ger kraniosakrala behandlingar och har ett stort engagemang kring hälsa och välmående. Hennes specialité är att använda mindfulness som ett sätt att hantera smärta. Av det har hon egen erfarenheter som gör henne mycket trovärdig i sitt arbete.

Therese Appelqvist är beteendevetare och vägledare som har arbetat som ledarskapskonsult och utbildare i arbetsgrupper och med chefer i 15 år. Hennes specialité är autentiskt ledarskap och jobbrelationer. Idag driver hon Ekegården på södra Gotland och är mycket engagerad i att själv vara och skapa en stödjande miljö för människor att växa i. Hon tar emot ett fåtal klienter som hon vägleder i deras transformation.

Ni kan även lyssna på P4 Gotland kl 10.00 den 22 Oktober då kursledarna medverkar i programmet Åstrand.

Agenda:
Fredag kl 19-20.30 Föreläsning Mindfulness & Acceptans med Patricia Westen kl 19-20.30
Lördag Mindfulness workshop & meditation kl 9-12
Lördag Mindfulness workshop & meditation vid havet kl 14-17
Söndag Mindfulness workshop och meditation kl 9-12
Avslut efter lunch.

Plats:
Ekegården Kursgård, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem.

Kursavgift:
1000 kr. För Universal Heart medlemmar. 500 kr.

Boende & helpension på Ekegården:

2000kr i singelrum, 1800 kr i flerbäddsrum, inkl frukost, lunch, fika och middag. För Universal Heart Center medlemmar 1000 kr alt 900 kr.

Restaurang:
Öppen mellan aktiviteterna och på kvällen. Ett vegetariskt och ett kött alternativ erbjuds som lunch och middag varje dag. Boende på Ekegården har helpension. Önskas det köpas till som gotlänning säg gärna till. Annars finns dessa måltidsalternativ att beställas på plats i restaurangen.

Anmälan och bokning:
OBS! Föranmälan. Sista anmälningsdag: 19 Oktober. Skicka ett mail till info(at)ekegarden.com och betala in till bankgiro 818-5332. Uppge i OCR: Namn + 23-25 okt.Dessa två steg gäller som anmälan. Rabatt: Har du anmält dig till och ska gå Universal Heart Mentorprogram har du möjlighet att bli medlem i Universal Heart Center och då får du rabattpriset. Kontakta info(at)ekegarden.com för mer information. Mer info om medlemskap kommer inom någon dag.

Resa hit:
www.destinationgotland.se alt www.gotlandsflyg.se. Landsbygdsbuss nr 10,11,12 med hållplats Havdhem kiosk. Transfer för 150 kr enkel kan anordnas. Anmäl på mail. Vi tar hand om resten. Ekegården ligger i Eke, 2 km från vägkorset i Havdhem. Mot höger två km

Övrigt:

Fredskväll på FN-dagen med Nahid Nordin, fredsanspråkare och lärare, som guidar och inspirerar oss om fred under hela lördagskvällen. Kl 20-ca 23 träffas vi i kyrkan för föreläsning, meditation och mycket inspiration för att bidra till en mer fredlig värld. Soppa med nybakt bröd intas under kvällen framför brasan. Ord pris 300 kr. 100 kr Universal heart medlem.

Mari Ölund, kraniosakral terapeut, kommer under helgen erbjuda kraniosakral terapi i behandlingsrummet på Ekegården. Kraniosakral terapi är en manuell behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin. Behandlingen som är mycket varsam har till syfte att stimulera kroppen till självläkning. Ger bra resultat på astma/allergier, utbrändhet, nacke/rygg, koncentrationssvårigheter m.m. Ord pris 600 kr. Universal Heart medlem 200 kr. Boka med Mari på saramari69(at)hotmail.com. 

Therese Appelqvist, beteendevetare och vägledare, kommer under helgen ha möjlighet att ta emot två personer på vägledning. Hon har coachat ca 250 chefer i olika positioner i näringslivet och under hennes år som ledarskapskonsult även tagit emot privatpersoner. Idag gör hon det utan en speciell mall och den fråga som klienten kommer med är det som samtalet utgår ifrån. Ord pris 700 kr. Universal Heart medlem 250 kr. Boka med Therese på therese(at)ekegarden.com.