benny_helena_magdalena31 augusti till 6 september är det dags för en riktig andlig batteriladdare på Gotland och Ekegården Kursgård. Temat är personlig & andlig utveckling.

Under veckan varvar vi intressanta föreläsningar med meditationer, Yinyoga och frigörande dans. Du kan välja att vara på Ekegården som retreat hela veckan och få tillgång till alla aktiviteter. Du kan även plocka aktivitet som à la carte och bara gå under någon särskild dag eller kväll med klippkort.

Bland kursledarna finner du flera av Sveriges största andliga profiler. Bland andra Benny Rosenqvist, Christina Grossi och Helena-Magdalena Ivekrans.

Benny Rosenqvist, Sveriges mest kända medium möter du i både hans fantastiska föreläsning ”Guiderna” och i hans andliga seans. Benny håller också i en workshop om meditation och medialitet – om att öppna upp sinnena för intuitionen. I Ekegårdens egen mysiga kyrksal kommer vi att ha magiska upplevelser.

INSTÄLLT! Helena-Magdalena Ivekrans kommer inte på grund av sjukdom. Hon är vårt svenska orakel vad gäller att leva i enlighet med attraktionslagen. Helena-Magdalena är en fantastisk föreläsare och har gett ut en bästsäljare om att leva sin dröm och kommer även nu i september med uppföljaren Lev i din kraft. På programmet står både föreläsning, omvälvande workshop och attraherande meditationer. Ersätts med Therese Appelqvist Föreläsning ”Att attrahera ett helt nytt liv”, Mindfulness meditation och Go Authentic Workshop.

Christina Grossi är fil.mag i psykologi , healer och friskvårdscoach sedan 16 år. Hennes unika talang är att väcka upp människor att leva ett andligt, kärleksfullt, och ett liv i tillit. Under början av veckan levererar hon yinyoga, frigörande dans, workshop och meditationer.

Pris och bokning. Antingen betalar du full pris vid dörren eller sätter du in kursavgift på vårt bankgiro. Samtliga aktiviteter hela veckan 1995kr. Fem aktiviteter 1000 kr. Vid dörren 250kr per aktivitet. Konsertbiljett med Emilio Estrada 100 kr. Lördagskväll helkväll 350 kr.

Betala in till Bankgiro: 818-5332. Uppge: AU (andlig utveckling) + datum + ditt namn. Prisvärt boende på Ekegården betalas på plats. Priser 300 kr/dygn för singelrum i Gräslöken och flerbäddsrum 200 kr/dygn. I huvudbyggnaden 500 kr/dygn i singelrum och flerbäddsrum 400 kr.

Restaurang. Öppen hela veckan mellan 8-23. Dagens lunch- och middagserbjudande. Gluten, laktosfritt och vegetariskt alternativ finnes. Vandrarhemsköket öppet för gäster.

Välkommen att kontakta oss på telefon 0498-481222 eller mail: info(at)ekegarden.com om du har några frågor.

Program

Måndag 31 augusti (fm incheckning)

kl 15-17 Transformerande workshop med Christina Grossi – 250 kr

kl 18-20 Frigörande dans och kvällsmeditation med Christina Grossi – 250 kr

Möjligt boka healing med Christina under måndagen och tisdagen. För mer information kontakta Christina Grossi på epost; cg(at)christinagrossi.se

Tisdag 1 september

kl 7.30-8.45  Yinyoga och meditation – 250 kr

kl 14-16 Transformerande workshop med Christina Grossi – 250 kr

Onsdag 2 september 

kl 19-21 Föreläsning Att attrahera ett helt nytt liv med Therese Appelqvist – 250 kr

Torsdag 3 september

kl 10-11 Mindfulness meditation med Therese Appelqvist – 100 kr

kl 13-16 Go Authentic workshop med Therese Appelqvist – 250 kr

kl 19-20.30 Föreläsning ”Guiderna” med Benny Rosenqvist – 250 kr

Fredag 4 september

kl 18-21 Intuitions Workshop med Benny Rosenqvist om medialitet & meditation – 250 kr

Lördag 5 september

Helkväll på Ekegården som börjar med att öppna upp med tonerna från världsviolinisten Emilio

Emilio Estrada spelar violin i Ekegårdens kyrka. Vi lovar en fantastisk musikupplevelse av en riktig världsartist. Entré 100kr.

Emilio Estrada spelar violin i Ekegårdens kyrka. Vi lovar en fantastisk musikupplevelse av en riktig världsartist. Entré 100kr.

Estrada för att sedan fortsätta med en andlig seans med Benny Rosenqvist. Restaurangen öppen för att även inta middag på Ekegården före eller efter kvällens aktiviteter.

kl 17-17.45 Himmelsk konsert med Emilio Estrada världsviolinist från Cuba – 100 kr

kl 18-20 Andlig Seans med Benny Rosenqvist – 250 kr

Med förbehåll om att vissa ändringar kan ske i programmet. Nu blev det ändring på grund av sjukdom.

Mycket välkomna!