jörgenomariaVälkomna till Sunshine Week 2016 – sommarfestival på Gotland 25 juli – 1 augusti

Föreläsning ”Skapa Ditt Liv i Universums Egna Medvetna Hastighet” 274 = 4.5×10 upphöjt i 533

Är det möjligt att medvetet skapa en ekvation som motsvarar universums expansion?

Astronomen Maria Carolina Tranberg Brühl och Dr Jörgen Tranberg kommer ge det universella perspektivet in till din egna kropp och visa att överflöd alltid är närvarande.

Jörgen Tranberg – Komplementärmedicinsk terapeut som arbetar med kraniosakral osteopati tillsammans med sin bror Christer på den egna kliniken i Göteborg. Grundare av Tranbergs Insititut och Universal Heart. Jörgen är en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa. Han har en Naturopathic Doctor (N.D.)-examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år. Han har även fördjupat sig i den buddhistiska läran och i de kvantfysiska lagarna. Jörgen har förmågan att förena modern vetenskap med tidlös visdom och göra kunskapen tillgänglig för många, vilket uppskattas av en stor publik. www.universalheart.se

Maria Carolina Bruhl Rojas är astronom och kvantfysiker. Maria Carolina är den första kvinnan att leda ett astronomiskt observatorium i Latinamerika: Observatorio Astronómico Istituzione Leonardo Da Vinci. Hon är medförfattare till boken El Engaño de las Estrellas (The Deceptions of the Stars). Hon föreläser tillsammans med Jörgen för 100 tals personer om universums macro perspektiv.

Datum: 29 Juli
Tid: Föreläsning kl 18.00-20.00
Pris: Drop in 200 kr i mån av plats. Alla med festivalens aktivitetsband ”Solpasset” har företräde. Vi släpper in drop in gäster kl 17:45. Möjligt köa upp innan vid entren. Betala på plats, helst kontanter.
Plats: Ekegården – ett Universal Heart Center på Gotland, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem

Köp ”Stora Solpasset” för 2500 kr då ingår alla festivalens aktiviteter under 7 dagar. Köp ”Lilla Solpasset 3 dgr”: 25-28 juli för 1500kr. Köp ”Lilla Solpasset 4 dgr”: 28 juli-1 augusti för 1750kr. Solpassen är kraftigt subventionerat av Ekegården och alla som deltar.

Program med mera här; http://universalheartcenter.se/evenemang/sunshine-week-2016/

Boka Solpass/aktiviteter här: http://universalheartcenter.se/evenemang/sunshine-week-2016/bokning/

Varmt välkomna till en garanterat sprudlande och kunskapsintensiv kväll med både inspiration och mycket djup visdom.