anna_bildVälkomna till Sunshine Week 2016 – sommarfestival på Gotland 25 juli – 1 augusti

Anna Ugander föreläser på den första kvällsföreläsningen av sju under v 30 på Sunshine Week. Mer info om festivalen; http://ekegarden.com/aktiviteter-gotland/sunshine-week-2016/

Anna Ugander vill ta med er på en resa i den Toltekiska visdomen utifrån pyramidområdet i Mexico där forskare, vetenskapsmän, filosofer och andliga mästare studerade ”The art of life” för ett par tusen år sedan. De har frågar sig; Hur skapar vi himmelriket för oss själva på jorden? Vad hindrar oss att leva i kärlek?

Anna delar med sig av Teotihuacan, Mexico – Platsen där människan blir Gud. Anna berättar om att de fann att ”Vi är Gud”, dvs utan separation, att människan är ett med allt. De fann att bortom formen är vi rent ljus.

anna_mexico_2

Anna plockar fram godbitar från sina egna erfarenheter, från en del av den ceremoniresa shamanerna/nagualerna gör på platsen, visdom från medicinhjulet och de fyra grundstenarna till ett bättre liv.

Vem är Anna?

Anna Ugander – The peaceful worrior
Medicin name: White Wolf
Transformational presence coach
Individual & Couples therapist
Heart to heart communication guide
Toltec & Shamanic wisdom teacher

Anna driver idag StagneUgander AB – Självklar Ledarutveckling, med utbildning och coaching på några av Sveriges stora internationella företag. Sen många år håller hon kurser & retreats runt om i världen i personlig och andlig utveckling för individer och par. Anna har återfunnit inre kunskap i den shamanska traditionen bl a i Mexico och Sverige. Hon har genom ceremonier fått ta del av den tusenårig visdom och tradition både i sin egen inre resa men också hållit retreats och haft Toltec teachings tillsammans med shamaner under flera resor i Mexico. Hennes styrka är att nå igenom fasaden och in i essensen i var och en och hennes gåva är att vara en katalysator för transformation.anna_ugander

Datum: 25 Juli
Tid: Föreläsning kl 18.00-20.00
Pris: Drop in 250 kr i mån av plats. Alla med festivalens aktivitetsband ”Solpasset” har företräde. Vi släpper in drop in gäster kl 17:45. Möjligt köa upp innan vid entren. Betala på plats, helst kontanter.
Plats: Ekegården – ett Universal Heart Center på Gotland, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem

Köp ”Stora Solpasset” för 2500 kr då ingår alla festivalens aktiviteter under 7 dagar. Köp ”Lilla Solpasset 3 dgr”: 25-28 juli för 1500kr. Köp ”Lilla Solpasset 4 dgr”: 28 juli-1 augusti för 1750kr. Solpassen är kraftigt subventionerat av Ekegården och alla som deltar.

Boka Solpass här: http://ekegarden.com/aktiviteter-gotland/sunshine-week-2016/boka-sunshine-week/

 

Varmt välkomna till en garanterat sprudlande kväll med både inspiration och mycket djup visdom.