Kapellet/Solveig är vår största mötessal. Här finns scen med plats för 150 åhörare. På bilden övar kören Allmänna Sången, Visby. Salen har en fantastisk akustik som gör både möten och musik magiska. PA-anlägging och projektor finns.

Det gamla kapellet är vår största mötessal. Här finns scen med plats för 100 åhörare. Salen har en fantastisk akustik som gör både möten och musik magiska. PA-anlägging och projektor finns.

Kom med din grupp till Gotland. Vi på Ekegården välkomnar större grupper från hela landet. Körer, arbetsgrupper, företag, föreningar eller andra intressegrupper som vill mötas på en plats där människan och det glada mötet är i fokus.

Här på vackra södra Gotland och Ekegården finns en hel anläggning som i stort sett är byggd för större grupper. Här finns det gamla kapellet som är en hel hörsal med ett riktigt kyrktak som ger er en fantastisk akustik att använda som möteslokal. Den  tar upp till 100 personer.

Den hänger sedan ihop med sköna umgängesutrymmen och vår stora fina matsal med två eldstäder som tar +100 personer. Här kan ni allihop umgås och ha kul i en och samma byggnad! 

Ekegården är en av södra Gotlands största anläggningar för större grupper. Sover gör ni singel, dubbel och trebäddsrum. 30 rum och  70 bäddar. Vi har inget självhushåll utan Ekegårdens restaurang erbjuder helpension respektive halvpensionspaket. Sköna allrum finns intill rummen. Handfat i varje rum och gott om toaletter och varma duschar uppvärmda av vår miljövänliga solcellsanläggning. Härifrån Eke är det nära till badställen, sevärdheter och inte minst den fantastiska gotländska naturen som vid det oftast goda vädret ger obegränsat med sköna uterum.

Om ni kommer utan egna bilar skaffar vi även fram riktigt prisvärda busslösningar. Fråga gärna om totalpris för hämtning/lämning Visby samt för eventuella utflykter.

Vi har även lunchpaket för Bussresor eller större grupper som är lunchsugna. (med reservation för ändringar)

Priser för större grupper från 750kr/person inkl. måltid, boende i flerbädd och tillgång till grupprum.