1 2 3 4 5 6 7 8

Köpvillkor

På Ekegården har vi dels mat & rumsuthyrning och lokaluthyrning samt olika biljetter till Ekegårdens event som gästen köper av oss. 

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

RUM & KÖPVILLKOR

Rummen bokas antingen via Ekegårdens hemsida http://www.ekegarden.com eller via en bokningsagent som t ex http://Booking.com eller http://www.destinationgotland.com. För avbokning av rum gäller hos bokningsagenterna dagen innan senast kl 15:00 som avbokningsviilkor. Avbokning via hemsidan erbjuder olika avbokningsvillkor beroende på säsong, datum, tider och olika tillval/arrangemang som ev är kopplade till rumsbokningen. Det Ekegården kallar köp av paket. Gästen har här ansvaret att ta reda på informationen om avbokningsvillkoren innan ankomst. Specifik information om avbokningsvillkor finns på BookVisits plattform vid själva rumsbokningen. När ett rum är avbokat får gästen en bekräftelse på avbokningen och kan då inte förnya den bokningen utan behöver göra en ny om gästen önskar boka igen. Ändringar i bokningar kan göras via bokningsagenten om rummen bokats där eller med Ekegården om bokningen har gjorts via Ekegårdens hemsida. 

BILJETTER/PLATS PÅ EVEMGEMANG & KÖPVILLKOR

Vi använder oss av BookVisit som plattform för våra event och Klarna som partner för betalningen. E-biljetter finns inte utan bekräftelse på betalningen av eventet gäller som biljett. Vid ett event har Ekegården sedan ett utdrag av betalade deltagare på en lista som bockas av vid ankomst. Du kan avboka eventet och erhålla pengarna tillbaka fram till en vecka innan eventet. Mindre än sju dagar innan eventet sker ingen återbetalning utan deltagaren kan då erlåta sin plats till en annan person. Maila då info(at)http://ekegarden.com och berätta om bytet. 

FÖRHINDER / HUR GÖR MAN OM MAN SKULLE BEHÖVA BYTA DATUM PÅ T EX EN SMOKEHOUSE KVÄLL? (Ett mat- och musik event)

Om du får förhinder inför ett evenemang så är det tillåtet att överlåta biljetten till någon annan. Det kan dock finnas evenemang där det efterfrågas ID i entrén, men det framgår i så fall tydligt på hemsidan samt på arrangemanget. Det är inte tillåtet att använda eller överlåta förvärvade platser i kommersiellt ändamål, inkluderande:

Användning som pris i tävlingar eller liknande, såvida det inte i förväg har inhämtats ett tillstånd från såväl arrangör som eventuell artist. Professionell affärsförsäljning eller annan överlåtelse av plats/biljetter, oavsett pris för dessa. Du kan utan kostnad, datum-ändra din plats fram till och med en dag innan den bokade kvällen, om det finns flera av samma kvällsevent längre fram. Detta går ej att genomföra om det endast finns detta event. Maila Ekegården och berätta om ditt önskade byte av datum. 

DIREKTKÖP

Vi tillämpar ibland drop in på plats köp men Ekegårdens flesta köp sker via direktköp. 

BETALNING

Alla priser är angivna inklusive moms, skatter serviceavgift. 

BETALMETOD

Köp betalas via Klarnas betaltjänst. 

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER EN BILJETT/PLATS PÅ EVENGEMANG

Du som kund är ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer med din beställning. Du är också ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats.

INSTÄLLT/FLYTTAT EVENEMANG

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. I de fall evenemang flyttats eller ställts in gäller de villkor som står i informationen som går ut till kund i samband med inställt/flyttat evenemang av arrangören via den mailadress som användes vid biljettköpet. I sällsynta fall kan ett evenemang ställas in med kort varsel, då uppdateras hemsida och sociala medier med information.

Köpta biljetter återbetalas endast i händelse av inställt evenemang. Ett evenemang är inställt om det inte kan genomföras alls. Ändringar i repertoar, plats/lokal för evenemanget eller delvis genomfört evenemang är således inte att betrakta som ett inställt evenemang, och ersättning för biljetterna återbetalas då normalt inte. Vid flyttat evenemang erbjuds kunden att acceptera nytt datum. 

ÅNGERRÄTT

Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter t ex när Ekegården har musikuppträdande. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp och avsäger sig ångerrätten. En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp. Du är själv ansvarig för att leveransuppgifter och övriga uppgifter är korrekt angivna vid köpet (rätt e-postadress, rätt evenemang, rätt antal). Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.

KLAGOMÅL 

Efter genomförd konsert/föreställning/uppträdande betraktas evenemanget som godkänt av dig som besökare. Klagomål som skymd sikt eller liknande skall meddelas personal på plats i samband med evenemangsstart.

ENLIGT FORCE MAJEURE-KLAUSULEN

I de fall evenemang ej kan genomföras på grund av hinder utanför arrangörens kontroll, som skäligen, inte har räknats med när avtalet ingicks och vars följder inte denne skäligen ej kunde undvikit eller övervunnit, är arrangören fri från skadeståndsskyldighet och andra påföljder. Detta innefattar bl.a. krig, naturkatastrofer, bränder, vattenskador, virusattacker, epidemier, pandemier och andra oförutsedda omständigheter som den ansvariga arrangören inte kan förhindra genom att vidta rimliga åtgärder.

PERSONLIGT 

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidareförsäljas i kommersiellt syfte. Biljetter får heller inte erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst.