1 2 3 4 5 6 7 8

Välkommen till Ekegården & Restaurang Smokehouse 

Telefon: 0498-481222 (10-12 & 15-18)

Ekegården

Kursgård

Ekegården Kursgård

Välkommen till Ekegården Kursgård och södra Gotland. En plats för både den lilla och stora gruppen. För kursen, mötet och eller kursgårdsboende.

Kursgården har 10 rum och 900kvm inomhus yta med flera olika möjligheter till samlingar. Bestående av rum och dusch/wc på övervåningen täcker hela bottenvåningen restaurang-del, lounge med biljardbord och stor samlingssal (Nya Kapellet).

Den öppna bottenytan täcker 350 kvm och har två eld-städer, varav en öppen. Möjligheter till att använda mötesteknik och PowerPoint finns på två ställen, i restaurang-delen och i den stora samlingssalen. Ett högtalarsystem finns att använda i alla tre delar. Fri Wi-Fi. Whiteboard och stående pappersblock finns. Dessutom finns två scener med möjlighet till allt från karaoke till musikframträdanden. En mindre i restaurangen och en större i Nya Kapellet.

Huvudbyggnaden som är kursgårdens hjärta är en av tre byggnader på gården.

Vid grupper över 20 personer ingår även boenden i den fristående byggnaden Gudings med sina åtta rum (20 platser) och mindre samlingslokal.

Vid storgrupper över 40 personer används alla tre byggnaderna och då även byggnaden Bölske som annars är Ekegårdens Bed & Breakfast. På Ekegården Kursgård kan upp till 70 personer ha kurs och/eller möte.

Sovrum

Matgäster

Övernattande

Har du frågor?

Kontakta oss för mera information