Vi på Ekegården välkomnar varmt alla ungdomsgrupper som t ex konfirmandgrupper, fotbollsgrupper, idrottsgrupper, kollo etc.

På Ekegården finns en maffig hörsal/kapell. Kalasbra för körer, musik, utbildningar, film eller annat skoj!

På Ekegården finns en maffig hörsal/kapell. Kalasbra för körer, meditation, musik, utbildningar, film eller annat skoj!

Ekegården var tidigare EFS läger och ungdomsgård och har haft konfirmationsverksamhet sedan 1962. Det vanligaste har varit att grupperna kommer under 10 dagar men även helg- och kortare veckoläger förekommer.

Ekegården kan erbjuda lägerverksamhet med upp till 90 personer. Alla måltiderna serveras i restaurangen om det inte blir utflykt/grillning vid havet, då picknick-korgar förbereds för detta mot extra tillägg. Måltiderna dukas fram som buffè i restaurangen. Exempel på lägermat kan vara spagetti och köttfärssås, ris och korv stroganoff, hamburgare, ramslökssoppa med nybakt havrebröd, potatisgratäng med fläskytterfile, ris och kycklinggryta etc. Tiderna som gäller är;  frukost kl 8-9, lunch 12-13, middag 17-18. Eftermiddagsfika och kvällsfika kan köpas till och dukas då fram kl 15 och kl 21.

Fotboll eller en stilla skitgubbe bland utomhusborden. FOTO: Elias Tobal

Utflykt till Hoburgsgubben eller fotboll och en stilla skitgubbe hemma på Ekegården. Valet är fritt! FOTO: Elias Tobal

Vår vackra hörsal rymmer ca 100 personer och är tillgänglig för lägerverksamhetens ungdomar och ledare. Den kan användas för andakt, lunchmeditation, föreläsningar, rörelseformer, genomgångar och/eller storbilds-TV m.m. Vill du som konfirmand gå på gudstjänst ligger Eke och Havdhem kyrka nära.

På Ekegården finns det möjlighet att spela fotboll, cubb, bordtennis, piano, bada i de närliggande havet eller besöka de vackra omgivningarna som södra Gotland, eller som gotlänningarna säger Sudret, bjuder på. Vi samordnar gärna utflykter tillsammans med er och kan erbjuda minibuss- eller busstransport.

Säker på att få plats precis de datum ni vill komma, boka omgående för det blir snabbt fullt. Ring 0498-481222.