Riktig barbecue är när köttet rökgrillas under lång tid och på låg värme. Precis som urtidsmänniskan gjort i tusentals år. Här på Smokehouse tillreder vi också köttet med levande eld och rök. Här gör vi vår egen tolkning av traditionell Texas Barbeque där vi blandar in våra lokala råvaror.  Köket har alltid vegetariskt och ofta veganskt alternativ på menyn.

Och just menyn, den varierar från kväll till kväll. Detta speciella år har vi flyttat ut köket och serverar maten i vår stoora trädgård med veranda.

RESTAURANG SMOKEHOUSE har SOMMARÖPPET från 6 JULI 

ÖPPET TISDAG-LÖRDAG FRÅN KL 17-22 (CA) 

I år har vi flyttat ut både kök och bar utomhus. Vi serverar BBQ direkt från grillen. Drop in och fri bordsplacering gäller!

MEN… vid dåligt väder (regn och/eller hårda vindar) flyttar vi inomhus. Då gäller att ringa för platstillgång. SMS:a eller ring 0707-792960. Vi uppdaterar läget här på hemsidan och på Facebook.

MENY. Den varierar som sagt från dag till dag. Men det finns alltid dagens kött och vegetariskt och veganskt alternativ. Kött vi vanligen serverar är Brisket (nötbringa) Fläsksida, och ribs. Vanligen uppdaterar vi vår Facebook-sida med vad vi serverar på kvällen.

Varmt välkomna. Vi reserverar oss för slutförsäljning under intensiva kvällar. 

Mycket välkomna!!


Vid övriga frågor ring gärna 0498-481222.