Våra lokaler fungerar för jobb, utbildning, fest och fritid. Säkert kan du finna en eller flera utrymmen som passar. Har du särskilda önskemål så kan vi förbereda lokalerna med möblering efter dina önskemål.
 Samtliga lokaler är utrustade eller kan utrustas med whiteboard, blädderblock, bild- och ljudanläggning. I datauttagen finns 100mbs internet. Wifi finns utbyggt över hela anläggningen.

Solveig 
är Ekegårdens hjärta och största lokal. Här finns plats för 30 – 150 personer. Lokalen är välutrustad vad gäller ljud med rejäl PA-anläggning. Taket är högt, scenen är rymlig och akustiken härlig. Här får en föreläsning eller utbildningssession en alldeles särskild närvaro som brukar liknas vid magi.

Sune a.k.a Meditationsrummet 
är vår mest avslappnade lokal. Här kan 2-35 personer samsas. Trägolv,
skön atmosfär och öppen spis gjorde att vi valde ut Sune som det mest lämpliga rummet för meditation, yoga, och dina mest speciella möten. Som standard är Sune minimalistiskt med kuddar på golvet och softad musik. Men Sune kan också möbleras efter dina önskemål och behov.

Restaurangen
 på Ekegården är inte bara en skön plats för mat. Den är också en mötesplats av rang för upp till 150 personer. Framför den stora öppna spisen hissar vi vid behov ner en rejäl projektorduk. Föredragshållaren rör sig bland borden i en öppen lant-idyll med stora panoramafönster. Restaurangen kan enkelt möbleras efter dina önskemål.

Loungen på Ekegården finns i anslutning till huvudentrén. Här är ett perfekt ställe att umgås eller surfa med datorn. I loungen får upp till 30 personer plats. Vid mingel många fler. Här finns Ekegårdens allra största eldstad, några rejäla sittgrupper och en atmosfär med hög mysfaktor. 

Utomhus på Ekegården. Är det fint väder, som det ofta är här på södra Gotland så finns det gott om plats utomhus. Vi har en egen fotbollsplan och massor av öppna ytor i olika väderstreck. Vill du ha ditt möte, meditations-pass, eller fikastund ute kan vi möblera efter behov. Dataanslutning med Wifi når du från de flesta utomhus platser på Ekegården.