1 2 3 4 5 6 7 8

Välkommen till Ekegården & Restaurang Smokehouse 

Telefon: 0498-481222 (10-12 & 15-18)

Öppettider restaurang 2023

Restaurangserveringen på Smokehouse har i år sommaren 2023 inga fasta öppettider. Vi kommer under juli och augusti att hålla öppet under våra fasta events och ha enstaka grill- och restaurangkvällar.  Den 28, 29, 30 juli har vi tre grillkvällar för förbokning. De hittar du här: Vår sida på Facebook uppdateras ofta med dagsaktuella händelser och aktiviteter.

Hyra av restaurang för större sällskap

 Är ni ett större gäng (+25) som vill ha en fantastisk mat- och grillkväll här eller någon annanstans så ring gärna och kolla med oss. 

Öppet för boende

Ekegården har öppet för boende hela sommaren om inte hela gården är abonnerad. Välkommen med din förfrågan. 

 

Faciliteter

Matsalar & Restaurang

Restaurang och serveringsytor för upp till 150p. Vårt kök kan leverera det mesta av mat lagad från grunden. Svenskt, Franskt, Asiatiskt, Indiskt eller vår specialitet Grillat!!

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser på vår stora parkering. Även husbil- och husvagnsuppställning vid förfrågan.

Frukostbuffé

Vårt berömda nybakta pan bread med tillhörande frukost. Finns tillgänglig under gruppbokningar eller när så överenskommits.

Restaurang & Texas BBQ

Vår utomhus 2.5 t smoker kan med personal skapa mat- och upplevelser utöver det vanliga. Boka för storgruppen eller ditt eget event.

Retreat & Meditation

Meditationssalar med utrustning och erfaren meditationsledare. Magisk gruppupplevelse. Bokas. 5-70 deltagare. Öppna retreat & meditation, se program. 

Husbils- & campingområde

Platser för tält, husbil och husvagn med dusch- och frukostmöjligheter. Tillgängligt område vid gruppbokningar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot enstaka gäster.

Bar & chill out lounge

Stor umgängesyta med dubbla barer och servering. Även galleri & second hand shop. 

33 rum 75 bäddar

Vår specialitet är kurser, fester och större sammankomster på helpension.

Scener

Ekegården har tre stycken scener för konferens, kultur och evenemang. De kan även användas för möten med fullutrustad audio-video för 10-300 deltagare.