Gör en egen retreat. Ägna dig åt skrivande, reflektion eller bara vara tid.

Gör en egen retreat. Ägna dig åt skrivande, reflektion eller ”bara vara” tid.

RETREAT i MAJ & SEPTEMBER 

Retreaterbjudande långretreat från 1900kr.

Både företagsgäster och privatpersoner kan hos oss göra en retreat. Som enskild eller som grupp. Det är för gäster som vill ha stillhet eller ”ladda batterierna tid”. Som kanske behöver fatta ett viktigt beslut. Syftet med retreaten kan variera. Retreaten i sig är inte tyst men vill du göra en helt tyst retreat väljer du det själv. Ljudvolymen kan variera på gården då det befinner sig andra gäster här också. Det kan även förekomma olika retreats och kurser som inte ingår i detta retreaterbjudande med detta låga boendepris. Restaurangen håller öppet vid aktiviteter på gården.

Boende

Del i dubbelrum. Boende är för vuxna gäster över 18 år. Barn välkomnas i samvaro med vuxen. Gemensam dusch/wc. Enskilda duschar finns.

Plats: Ekegården, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem

Tid: 1-31 maj och 1-30 september

Kostnad: Månad 6000 kr. Vecka 1900 kr. Dag 350 kr. Då ingår del i dubbelrum och ett frivilligt retreatsamtal (vid minst tre retreatdagar) med Therese Appelqvist, beteendevetare och vägledare som driver Ekegården. Städ och lakan ingår ej. Går att hyra för 150kr. Singelrum går att få mot en extra kostnad.

  • Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc
  • Laga mat gör du i vandrarhemsköket i byggnaden Gräslöken
  • Fritt använda lokalen Sune (Ekegårdens meditationsrum) när lokalen är ledig (läsa, skriva, meditera, yoga etc)

För företag tillkommer moms.

Företagserbjudande! Vid bokning av minst 10 företagsretreat platser under minst tre dagar 10% rabatt.

Lokaler

Under retreaten är det fri användning av vårt meditationsrum Sune* när det är ledigt. Det passar för att stilla sinnet, meditera på meditationspallarna, göra yoga eller sitta med en filt och läsa en god bok. Här står ett bord framdukat med Yogi-te, till självkostnadspris.

Ekegården har ett grupprum speciellt för yoga och meditation. Funkar också för avkopplande och givande möten.

Ekegården har ett grupprum speciellt för yoga och meditation. Funkar också för avkopplande och givande möten.

Retreatsamtal /Vägledning

Ett introduktionssamtal erbjuds gratis av Therese Appelqvist, beteendevetare och vägledare som inledning av dina/era retreatdagar. Säg till vid bokning om du önskar det.

Behandlingar

Om behandlare finns på plats erbjuds massage, kraniosakral behandling, healing, samtalscoaching etc. Se möjliga tider på hemsidan. De bokas fristående med respektive behandlare. Ring 0498-481222 för mer information. Vi samarbetar enbart med duktiga behandlare som vi garanterar håller hög standard. 

Övrigt

Sänglinne och lakan medtages av gäst eller hyres i receptionen för 150 kr per set och vistelse. Gästen ansvarar för städning vid avresa. Allt material för städning finns i städskåp i nära anslutning till rummen. Utebliven städning av rum kostar 500 SEK.

Omgivningarna

Ekegårdens lantliga utomhusmiljö passar även för långpromenader bland ängar och får, bokläsning i trädgården eller ”bara vara tid”. Fina badstränder finns 7 km härifrån och Sudret, som gotlänningarna själva säger, bjuder på mycket vackert. Låt dig inspireras på Inspiration Gotlands sida

Frågor om tillgänglighet, information och bokning . Ring 0498-481222. 

Retreat_ekegarden_gotland IMG_5449 meditation_gotland