En kurs i självläkning. Sju dagars kurs och rekreation på Ekegården Gotland. Therese Appelqvist leder dig i olika steg till självläkning.

Hela veckan har fokus på själslig och fysisk hälsa i en stödjande miljö.

Kursens syfte är: SJÄLVLÄKNING.

Målet är: öka din medvetenhet, motivation och själv-medkänsla.

Innehållet är: kursen med självtest, kunskapdelande, erfarenhetslärande, övningar och meditation. Det blir mycket tid för rekreation i Ekegårdens vackra trädgård. Njutning och omsorg står i fokus. Maten du äter är till största del anti-inflammatorisk, ekologisk och lokal producerad.

En vecka att investera i dig – bara DIG – långt bortom krav och andra måsten.

hammarby sjöstad 161222 therese appelqvist case sköldkörtel Foto: cornelia nordström tt code 8000

Foto: Cornelia Nordström/Expressen

Kursledare: Therese Appelqvist, beteendevetare och vägledare som i 15 år coachat människor till sitt bästa liv. Verksam inom näringsliv och ideel sektor. Sista 15 åren egenföretagare som ledarskapskonsult och nu senast som ägare av retreat- och utbildningscentret Ekegården Gotland. Mer om Therese på bloggen www.authentica.se. Therese har själv varit sjuk och självläkt från en grav hypotereos.

 

 

 

 

meditation_gotlandDatum: 31 maj- 7 juni
Tid: start 18.00 och avslut 14.00
Ord pris: 7495 kr inkl kurs, kursmaterial, boende i dubbelrum, måltider och två gemensamma utflykter & vid behov transfer t&r Visby. Ej boende 5495kr.
Early bird pris: Gäller till den 1 april: 6995kr. Ej boende 4995kr.

Anmälan: Senast anmälan till kursen är den 1 maj. Senast early bird är 1 april. Betala in 1500 kr i bokningsavgift till bankgiro 818-5332 då är du anmäld. Denna avgift betalas ej tillbaka.

Skicka ett bokningsmail med uppgifter till therese(at)ekegarden.com. Då kommer mer information i ett mail från Therese. Senaste 15 maj slutbetalas kursen till bankgiro 818-5332. Om du blir mycket sjuk betalas slutbetalningen tillbaka vid uppvisande av sjukintyg.

Facebook eventet, klicka här. 

Varmt välkommen!

Varma hälsningar
Therese Appelqvist

Hitta hit: Ekegården, Eke Bölske 144, 62340 Havdhem ligger 6 mil söder om Visby. Med bil google maps. Från fastlandet boka färja på www.destinationgotland.se eller www.flygbra.se. Vi hämtar er vid färjeterminalen eller på flygplatsen på eftermiddagen den 31/5 och lämnar er i Visby den 7/6 kl 15.00. Bra boka båt eller flyg till fastlandet efter kl 15 den 7 juni.

Vanliga frågor:
Kan jag ta med min hund?
Det går bra för två personer då vi har två hundrum.
Jag sitter i rullstol fungerar det? Ja det går bra. Vi har sex stycken funktionsvänliga rum.
Jag har nötallergi och är känslig, använder ni nötter?
Nej vi är en nötfri gård.
Jag kan inte sitta på golvet vid meditation behövs det? Nej under meditationerna kan du välja fritt hur du vill sitta alt ligga på filt på golvet. Precis hur du vill.
Jag har inte pluggat på länge och svårt med information hur går det? Alla kommer efter egna förutsättnngar och vi möter varandras behov och möjligheter.
Jag brukar inte vilja sova med någon annan i samma rum, kan jag få enkelrum? Det går bra. Meddela det i ett mail. Enkelrumstillägg utgår med 200kr extra/rum. 1400 kr extra betalas då in.
Jag har social fobi, kan jag komma? Du är varmt välkommen och min erfarenhet är att det går bra. Som sagt är det med egna förutsättningar du kommer och som vi möter dig, i din takt på dit sätt.
Finns det toalett på rummet? Nej det finns handfat och gemensam dusch/singeldusch och wc i korridor utanför. Du kan låsa dörr och duscha enskilt.
Matallergier? Meddela senast en vecka med ett mail innan så ombesörjer kocken ditt behov.