1 2 3 4 5 6 7 8

Välkommen till Ekegården & Restaurang Smokehouse 

Telefon: 0498-481222 (10-12 & 15-18)

Klart! Summermeet kommer tillbaka 2023. 11-13 augusti med träffdag 12 aug. Mer info kommer.

Summermeet 12-13 aug 2022

Välkommen till Summermeet 2022 på Ekegården. Det går av stapeln helgen 12-13 augusti. Tiden du som hoj- och bilintresserad ska hålla extra koll på är lördagen den 13 augusti klockan 11-16. Då bjuder vi in till en trevlig sammankomst med hojar, Harleys, veteraner och rod & customs. Ja, även moppar! Vi kommer att ha ett litet program från scenen där vi kör trubadur och diverse bil- och hojsnack. Servering kommer att finnas på området med fika, glass, grillat och förfriskningar med kall öl och läsk.

Stor parkeringsplats finns.

Kom med ditt fordon

Inne på träffområdet bjuder vi in dig som vill ställa ut din bil. Du föranmäler dig och ditt fordon till Martin på e-post: moonshine.inc(at)icloud,com Vi kommer att utse bästa bil och bästa hoj. Finfina priser utlovas!!!

Skriv namn och och fordon. Entrén är 50kr och utställare går förstås fritt.

Mycket  välkomna!!

Önskar arrangörerna Ekegården, Probike Syd och tidningarna Gasoline Magazine och Big Twin.

Smokehouse-kvällar 12 & 13 augusti

Både fredagen den 12 och lördagen den 13 augusti kl 19-01 blir det Smokehouse-kvällar på Ekegården. Det innebär god Texas BBQ lagad med ved från vår 2.5 tons smoker.  OCH sanslöst bra röj med livemusik från scen. Alltså bäddat för en riktigt härlig kväll bland likasinnade!

Kvällens meny är inte satt men det blir kött och åter kött från smokern med vegetariskt alternativ. Dessa kvällar har restaurangen fri sittning för gästerna och man köper sin plats (ej bordsbokning) på evenemanget. Fri parkering och insläpp från kl 18.00 med öppen Gin-bar och lätta tilltugg. BBQ serveras direkt från köket från kl 19.00. Du kan hämta din BBQ när som under kvällen. Livemusiken börjar spela från ca 20.00. Restaurangen stänger kl 00.00. Pris 295/pp för både BBQ & Musik (vid förbokning) Vill du endast ha inträde med bar-häng är musikavgiften 100kr (i mån av plats och betalas vid dörren vill du vara säker på att komma in gäller förbokad matbiljett). Mycket välkomna!

Bo på Ekegården Smokehouse under Summermeet

Gör som många andra hugade motorfolk. Bo hos oss under Summermeet och ha riktigt kul på köpet! Vi har paketbiljetter där du får boende, alla inträden, en mastig frukost och rejäla BBQ-måltider om kvällarna. För dig som vill ha husbilsparkering eller tältplats så finns det att tillgå. OBS. Har du bokat boende på Ekegården Smokehouse under Summermeet så ingår både mat och alla inträden. Enstaka rum finns kvar.