1 2 3 4 5 6 7 8

Välkommen till Ekegården & Restaurang Smokehouse 

Telefon: 0498-481222 (10-12 & 15-18)

Summermeet kommer tillbaka 2023. 11-13 augusti med träffdag 12 aug.

Summermeet 11-13 aug 2023

Välkommen till Summermeet 2023 på Ekegården. Det går av stapeln helgen 11-13 augusti. Tiden du som hoj- och bilintresserad ska hålla extra koll på är lördagen den 12 augusti klockan 11-16. Då bjuder vi in till en trevlig sammankomst med hojar, Harleys, veteraner och rod & customs. Ja, även moppar! Vi kommer att ha ett litet program från scenen där vi kör trubadur och diverse bil- och hojsnack. Servering kommer att finnas på området med fika, glass, grillat och förfriskningar med kall öl och läsk.

Stor parkeringsplats finns. IF Hansa hoburg gymnastik möter dig som besökare på parkeringsplatsen. Titta efter stor parkeringsskylt.

Kom med ditt fordon

Inne på träffområdet bjuder vi in dig som vill ställa ut din bil. Vi kommer att utse bästa bil och bästa hoj. Finfina priser utlovas från arrangörerna!!!

Skriv namn och och fordon. Entrén är 50kr och utställare går förstås fritt.

Mycket  välkomna!!

Önskar arrangörerna Ekegården, Probike Syd och tidningarna Gasoline Magazine och Big Twin.

BOKA SMOKEHOUSE SUMMER MEET 2023 – hela helgen 

OBS DU BOKAR VIA MAIL!

Maila Therese som är samordnare på Ekegården på info(at)ekegarden.com. Priset är 2395kr/pp inkl summermeet, del i tvåbäddsrum två nätter, två frukost, två bbq middag.

Önskar du/ni komma redan på torsdagen den 10/8 så skriver du det. Många kommer redan då. Och varför inte en vecka fr 10-17/8 för ännu fler sköna hoj- och cruising turer.

Hoppas vi ses! Mera info kommer allt eftersom.

Med reservation för ändringar.

Bo på Ekegården Smokehouse under Summermeet

Gör som många andra hugade motorfolk. Bo hos oss under Summermeet och ha riktigt kul på köpet! Vi har paketbiljetter där du får boende, alla inträden, en mastig frukost och rejäla BBQ-måltider om kvällarna. För dig som vill ha husbilsparkering eller tältplats så finns det att tillgå. OBS. Har du bokat boende på Ekegården Smokehouse under Summermeet så ingår både mat och alla inträden. Enstaka rum finns kvar.